Rám v hodnotě 33tisíc pro jednoho z vítězů kategorií a další aktuality

09.08.2012 18:19

Author CA88 pro vítěze jedné z kategorií

Od jednoho z hlavních partnerů 47. Velké ceny města Hradec Králové a Grand Prix Královéhradeckého kraje firmy Author se podařilo získat silniční rám, který získá jeden ze závodníků sobotního závodu. Šanci získat tuto cenu nebude mít jen celkový vítěz závodu, ale losovat se bude ze všech vítězů kategorií! Proto se neváhejte přihlásit do kategorií, které ještě chybí startující. Nejedná se totiž o žádný obyčejný rám, ale o nejvyšší karbonový rám Author CA88 v ceně 33 000 Kč!!!

 

Grand Prix Hobby - kolona doprovodných vozidel

Žádáme všechny řidiče, kteří chtějí do kolony doprovodných aut na GP Hobby se startem v Třebechovicích pod Orebem, aby si při prezentaci řekli o registrační číslo na doprovodný vůz. Před startem bude kolona doprovodných aut za asistence pořadatelů seřazena a vpuštěna za balík. Celý závod se pojede za asistence Policie ČR. V případě, že nebude auto očíslováno, bude zastaveno a vykázáno mimo závod.

 

Ostatní

Do Třebechovic pod Orebem na GP KHK sebou vezměte i svoji rodinu. Pokud vyjde počasí, tak hned vedle vyhrazeného parkoviště pro Hobby závod najdete koupaliště a 1km za Třebechovicemi v obci Krňovice se nachází vyhledávaný skanzen.

Na webu jsou nově zveřejněny vyhrazená místa pro parkování.

Znovu upozorňujeme závodníky, že start závodu kategorie Hobby je v 11.00 oproti vyvěšeným plakátům, kde je ještě původní čas.